KANDİLLİ GÜVENÇ İLKOKULU
KANDİLLİ MAH. DR TAYYİP CİNİSLİ CAD. KANDILLI GUVEC ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 4 AŞKALE / ERZURUM

VİZYON

Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.

BAŞARILAR

Okulumuz öğrencilerine ait gerek SBS sınav başarıları gerekse sosyal ve sportif faaliyetlerde gösterilen başarılar mevcuttur.
Kütüphane Kitap Sayısı :1980
Öğretim Şekli :Gündüz

Gündüz

08:30 / 15:10

Kaloriferli

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Erzurum Şehir Merkezine 43 km Aşkale İlçe Merkezine 14 km uzaklıkta bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Kandilli yaklaşık nüfusu 750 kişi olan, Lisesi, İlkokulu, Ortaokulu, Tarım Kredi Kooperatifi, Ziraat bankası ve PTT Şubesi bulunan bir beldedir.